Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid Health for Sports

Het kan voorkomen dat u producten wilt retourneren. Hieronder leest u alles over de procedure omtrent het retourneren van uw bestelling.

Gebruikmaken van uw bedenktijd
Ingeval u binnen 14 dagen gebruik wilt maken van uw bedenktijd, dan kunt u ons of telefonisch of via email berichten.

Voor onze producten waar hygiëne van belang is geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

Wilt u dit graag telefonisch afhandelen dan kunt u ons bereiken op: +31 (0)6-27541868. Of via email: info@healthforsports.nl.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij u een bevestiging toesturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten vergoed. De retour verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald worden.

Producten in slechte staat
U heeft als klant recht op een deugelijk product. Producten die u niet in goede staat bereiken, dient u pas terug te sturen nadat er contact is geweest met Health for Sports. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk met ons contact is geweest.

Transportschade en foutieve leveringen dienen binnen 5 dagen na ontvangst van de zending te worden meegedeeld. Het product mag in dit geval niet worden gebruikt en moet worden geretourneerd.

Wilt u dit graag telefonisch afhandelen dan kunt u ons bereiken op: +31 (0)6-27541868. Of via email: info@healthforsports.nl.

Een verkeerd product ontvangen
Mocht het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangen heeft, laat het ons dan weten via email of telefonisch. U krijgt dan van ons een retouradres waar u het product kunt heen sturen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk het juiste product krijgt toegestuurd. De heen- en retourverzendkosten zijn dan voor onze rekening.

 

In Kreuzlingen, Zwitserland, werkt Hepart AG en haar dochteronderneming Apotheke Richter dagelijks onder de strikte regelgeving van de Zwitserse overheid aan kwalitatief hoogwaardige producten welke allen worden geproduceerd met een farmaceutische zuiverheid.

Naast haccp werkt Hepart AG ook volgens de GMP standaard voor de farmaceutische industrie. Het eigen laboratorium voert dagelijks kwaliteitscontroles uit en is tevens verantwoordelijk voor verdere productontwikkeling en productverbetering. De uitgebalanceerde samenstelling en bio-opneembaarheid in het lichaam zorgt voor een unieke en nagenoeg onvergelijkbare kwaliteit van de producten. Als een van de weinigen is Hepart AG erin geslaagd om plantextracten te verwerken in andere microvoedingsstoffen. Alle ingrediënten zijn, waar mogelijk, van plantaardige/natuurlijke herkomst en worden aan strenge selectiecriteria onderworpen.